Skip links

Ontwerp en Design

Een vak apart

In onze ontwerpen maken we graag gedachten visueel aan de hand van jouw wensen. We staan graag voor je klaar om attractieve 3D ontwerpen te presenteren door één of meerdere scherpe 3D impressies. Zoek je een ontwerp voor een nieuwe woning, luxe uitbreiding, modern of klassiek, een chique tuinkamer die fungeert als praktijkruimte of gastenverblijf, alles is bij ons in overleg mogelijk!

Tevens kunnen we voor jouw bedrijf een mooi design maken voor een renovatie of een gloednieuw bedrijfspand. Bij ons staat persoonlijk contact centraal om gezamenlijk tot de mooiste resultaten te komen. Daarnaast laten we onze klanten graag verrassen met onze prachtige designs.

Uniek op elke manier

Wij beschikken momenteel over meer dan 10.000 kubieke meter aan 3D-ontwerpen voor diverse toepassingen, waaronder woningen, uitbreidingen, tuinkamers en bedrijfspanden. Bij ons staat persoonlijk contact centraal, omdat we geloven dat dit essentieel is voor het bereiken van de meest prachtige resultaten. Onze focus ligt op het creëren van verrassende en op maat gemaakte ontwerpen.

Wij kunnen via de bouwteam methodiek aan de slag gaan. Op deze manier worden aannemer en adviseurs vaak al bij het voortraject betrokken. Je profiteert van hen vakkennis, fouten worden voorkomen en kosten blijven acceptabel.

Realisatie

In een wereld vol grijze bebouwing willen wij het groene hart stimuleren. Daarom maken wij zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke (bouw) materialen. Niet alleen de materialisatie is daarbij van belang, maar ook de manier van uitvoeren heeft ontzettend veel impact op het milieu. Wij geloven erin dat we dit samen met u kunnen verbeteren voor de wereld van morgen.

Vanuit de gemeente, het bouwbesluit of andere organisaties kunnen behoorlijk wat eisen en voorwaarden worden gesteld. Buro Bouwkracht neemt deze het liefst vanaf het eerste initiatief mee in de ontwikkeling van jouw project.

Vergunningen

Onze manier van ontwerpen

Wat het traject uitzonderlijk maakt is de manier waarop wij jouw project benaderen. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit de functie van het gebouw. In onze beleving heeft iedere ruimte een specifiek doel. Keer op keer is dit de gedachte die ons scherp en realistisch houdt.

We gebruiken cookies! Als je veder gaat op de site dan gaan we er vanuit dat ermee instemt.