Skip links

Projectengineering

Bekeken uit een andere hoek

Buro Bouwkracht is jouw vertrouwde partner voor al jouw bouwkundige adviezen en berekeningen. Onze deskundigen werken nauw samen met andere lokale specialisten om jou te voorzien van exacte resultaten. Laat ons jouw zorgen uit handen nemen door de constructieve berekeningen, bouwfysische zaken, zoals daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen, installatietechniek, BENG (bijna energie neutraal gebouw) en brandveiligheid uit te voeren. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de financiële en bouwkundige planning van een project, zodat jij altijd op de hoogte bent van de kosten en de opleverdatum. Laat ons jou verder helpen!

Elke keer iets nieuws

Wat het traject uitzonderlijk maakt is de manier waarop wij uw project benaderen. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit de functie van het het gebouw. In onze beleving heeft iedere ruimte een specifiek doel. Keer op keer is dit de gedachte die ons scherp en realistisch houdt.

Alles op een rijtje

  • Constructieve adviezen en exacte berekeningen
  • Bouwfysica, daglichtberekingen (toetreding van zonlicht), ventilatieberekeningen (luchtkwaliteit), installatietechniek (energieverbruik en isolatie), BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) brandveiligheid
  • Planning & Financieel

We gebruiken cookies! Als je veder gaat op de site dan gaan we er vanuit dat ermee instemt.