Skip links

Vernieuwing magazijn supermarkt Scheldeoord

Magazijn voor de supermarkt van Scheldeoord

Het is leuk om te vermelden dat er weer nieuwe ontwikkelingen zijn voor comfort camping Scheldeoord! Het ontwerpen van een geheel vernieuwd magazijn voor de campingsupermarkt is een belangrijke stap om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van de gasten. De focus op het creëren van meer opslagruimte, evenals het toevoegen van nieuwe koel- en vriescellen, zal zeker helpen om de efficiëntie te verbeteren en de verscheidenheid aan producten voor de gasten te vergroten.

Het is ook geweldig om te horen dat er wordt gezorgd voor het welzijn van het personeel door een ruime kantine te voorzien waar ze kunnen ontspannen en bijtanken. Het buitenterrein dat geschikt is voor het laden, lossen en opslaan van producten zal de operationele aspecten van de supermarkt verder optimaliseren.

Door te kiezen voor duurzame materialen voor de HSB-wanden, sluiten het niet alleen aan bij de duurzame ontwikkelingen van het vakantiepark, maar draagt ook bij aan een meer milieuvriendelijke aanpak. De inzet voor het voortdurend verbeteren van de faciliteiten voor de gasten is bewonderenswaardig en zal zeker gewaardeerd worden.

Neem contact op
We gebruiken cookies! Als je veder gaat op de site dan gaan we er vanuit dat ermee instemt.