Skip links

Hedendaagse familiewoning met een moderne uitstraling

Complete woningrenovatie

Bij dit project in Kapelle hebben we de wensen van onze klant vertaald naar een schetsontwerp voor hun nieuwe familiewoning. Hierbij hebben we een oude tekening, ouder dan 100 jaar, als basis gebruikt en deze getransformeerd naar een moderne woning die aan de huidige woonwensen voldoet.

De volgende stappen in dit proces zijn als volgt:

Constructieberekeningen: Onze constructeur zal eerst de uitbreiding doorrekenen. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de structurele integriteit van de woning behouden blijft en dat alle bouwkundige aspecten voldoen aan de geldende regelgeving.

Definitieve Bouwtekeningen: Op basis van de constructieberekeningen zullen we een set definitieve bouwtekeningen opstellen. Deze tekeningen vormen de blauwdruk voor de daadwerkelijke bouw van de woning.

Aanvraag Omgevingsvergunning: De definitieve bouwtekeningen zullen vervolgens worden ingediend voor de omgevingsvergunning. Deze vergunning is noodzakelijk om de bouw te kunnen starten en om te garanderen dat het project voldoet aan alle lokale bouwvoorschriften en -normen.

We kijken ernaar uit om deze woning te realiseren en onze klant een moderne en comfortabele thuisbasis te bieden, gebaseerd op een prachtig historisch ontwerp.

Neem contact op
We gebruiken cookies! Als je veder gaat op de site dan gaan we er vanuit dat ermee instemt.