Skip links

Over ons

Aangenaam,
prettig kennis te maken!

Buro Bouwkracht, een bouwkundig teken- en adviesbureau met de juiste mentaliteit en vaardigheden. Met ervaring op uitvoerend vlak én in de engineering bieden wij onze opdrachtgever een gebalanceerde aanpak. Belangrijke aspecten zijn kwaliteit, prijs, fijne service en een resultaat om samen trots op te zijn. Wij leveren een totaalplaatje, daarom werken we samen met andere vakspecialisten, gemeentes en aannemers.

Wij ontwerpen en ontwikkelen, maken bouwtekeningen, verzorgen uw vergunning en begeleiden ieder facet van bouw tot sleutelklare oplevering. Veel mooie opdrachten verder zijn wij natuurlijk óók uw bouw- en vastgoedspecialist.

Bekijk het team

Een groene werkplek voor het team van Buro Bouwkracht

35+
Trotse partners
10.000+
m3 ontworpen
150
Succesvolle projecten

Dominique La Grand

Projectleider / Ontwerper / Eigenaar

Ontwerper en ondernemer in hart en nieren. Ik krijg energie van een kloppend design en een plan dat goed uitvoerbaar is in de praktijk. Een plek die bedoeld is om prettig te wonen, werken of recreëren moet karakter en uitstraling hebben. Wanneer ik aan een project werk wil ik altijd die ‘’wauw-factor’’ vinden. Ik ga de uitdaging aan en doe vaak gewichtige concessies op gebied van prijs, balans en vormgeving. Wij ontzorgen onze opdrachtgever, maar deze blijft altijd dicht betrokken. Als team komen we altijd tot het beste resultaat.

Swen Seijbel

3D tekenaar / Werkvoorbereider

Linksom of rechtsom, ik zorg er voor dat elk ontwerp, hoe complex ook, uitvoerbaar wordt door middel van mijn inzicht, creativiteit en bouwkundige skills. Ik ben de spin in het web als het gaat om project- en werkvoorbereiding. Ik houd het hoofd koel en zorg voor perfecte project-engineering met kloppende bouwtekeningen waar iedereen iets mee kan.

Sebastian La Grand

Projectvoorbereider / Werkvoorbereider

Je ziet het goed, dezelfde achternaam als Dominique. Wij zijn broers en delen dezelfde passie als het gaat om het neerzetten van mooie projecten. In 2022 ben ik aan boord gekomen bij Buro Bouwkracht om de focus te leggen op processen, projectvoorbereiding en communicatie. Het idee is om als parttimer naast mijn andere baan er steeds meer ‘in te rollen’, aangezien ik meer ervaring heb in een andere branche. Ik breng verbetering aan in de intensieve trajecten voor jou als klant én voor een perfect resultaat.

We gebruiken cookies! Als je veder gaat op de site dan gaan we er vanuit dat ermee instemt.